Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

BEOGRAD – Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država, kao npr. Hitler koji je svaku agresiju prvo pravdao ugroženošću naroda ili napadom druge države, pa je tako optužio Poljsku da ih je prva napala“.

LSV

– Isto radi i Putin koji svoje građane laže o ugroženosti Rusa u Ukrajini da bi opravdao pokušaj uništenja Ukrajine. Isto to radi i Vučić izmišljajući neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice, optužujući nas iz opozicije za izdaju, a sve cilju ostanka na vlasti. Jednostavno, na taj način manipuliše građanima i sakriva korupciju, kriminal, pokušaj kopanja litijuma…. a sve uz pomoć kontrole medija i svakodnevnim „obraćanjima“ – zaključuje Olenik u izjavi za Danas.

(SzILSV – VOJVOĐANI, 13.07.2024)




Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpredsednici LSV na komemoraciji u Adaševcima

ADAŠEVCI - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine koju su činili potpredsednici stranke Nada Lazić, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Marton učestvovala je danas na komemorativnoj svečanosti povodom 66. godišnjice probijanja Sremskog fronta i tom prilikom položili venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook