Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 07. 09. 2017. | Komentara: 0

Vučić trebao ranije da poseti Sarajevo

NOVI SAD – Potpredsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za sarajevsku Federalnu televiziju da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobar gest, ali da je on trebao da se dogodi ranije.

lsv

- Očekujemo da će posle ovoga ti sastanci biti učestaliji, da jednostavno pokažemo, i nama samima, da smo mi komšije, da smo okrenuti jedni prema drugima. Šetnja Baščaršijom bilo kog predsednika je fantastična stvar ali šta sledi iza toga? Da li slede pozitivni koraci ili slede, kao što smo do sada imali priliku da gledamo, koraci unazad – zaključio je Marton.

(BILSV, 07.09.2017)




Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Prevencija je najbolji lek

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana zdravlja, koji se svake godine obeležava 7. aprila na dan kada je pri Ujedinjenim nacijama osnovana Svetska zdravstvena organizacija, u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u organizaciji Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin, upriličena je tribina na temu "Prevencija umanjuje rizik".
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio pakete u naselju Bangladeš

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović posetili su danas, povodom Svetskog dana Roma posetili danas naselje Bangladeš i tom prilikom stanovnicima ovog romskog naselja uručili pakete pomoći. Nakon obilaska nekoliko porodica kojima je predao pakete, Jovanović je čestitao prisutnim članovima ove zajednice i svim građanima i građankama romske nacionalnosti Svetski dan Roma.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Preko 400 miliona dinara za ugrožena područja Srednjeg i Severnog Banata

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na čijem je čelu funkcioner LSV, Daniel Petrović izdvojio je urgentno preko 400 miliona dinara za posebno ugrožena područja Severnog i Srednjeg Banata, kao i za ostala područja na teritoriji AP Vojvodine ugrožena podzemnim i površinskim vodama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook