Za kraj kampanje Čanak razgovara sa mladima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 30. 03. 2017. | Komentara: 0

Za kraj kampanje Čanak razgovara sa mladima

Novi Sad, 30. mart 2017 - Predsednički kandidat Nenad Čanak će svoju kampanju večeras završiti razgovorom i druženjem sa mladima koji će u nedelju 2. aprila, prvi put glasati.

LSV

Čanak će sa mladima razgovarati o tome zašto je važno da u nedelju u što većem broju izađu na birališta i kako njihov glas na izborima određuje ne samo njihovu, nego i budućnost njihovih roditelja i čitave zemlje.

Ujedno, Čanak će mladima predočiti na koji način veća izlaznost može obezbediti da dođe do drugog kruga predsedničkih izbora, da se spreči pobeda Aleksandra Vučića i prekine vertikala vlasti SNS od predsednika republike do mesnih zajednica.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine

 
 

 




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook