Zahtevamo bezbednu Vojvodinu u kojoj deca i mladi mogu da žive i rade

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 28. 11. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo bezbednu Vojvodinu u kojoj deca i mladi mogu da žive i rade

Novi Sad, 28. novembar 2023 - Kandidatkinja na izbornoj listi Vojvođana Maja Mrnuštik pozvala je na povećanje opšte bezbednosti u Novom Sadu, jer su u poslednja dva dana obijena dva novosadska vrtića, obrazovne ustanove koje treba da budu sigurna zona za decu.

LSV

- Ovo je samo segment celokupne priče o lošem stanju bezbednosti u Novom Sadu, ali i čitavoj Vojvodini. Zato tražimo da se garantuje bolja bezbednost građana i njihove imovine i da se umesto izbornih priča pažnja skrene na svakodnevne, stvarne probleme naše okoline. Ovo što se sada događa na ulicama Novog Sada, pogotovo u sigurnim mestima za našu decu je sramotno i mora što pre da se spreči -istakla je Mrnuštik.

Stanje bezbednosti u Novom Sadu je poslednjih godina zabrinjavajuće. Česti kriminalni obračuni, pucnjave i krađe pojačavaju zabrinutost građana za svakodnevni život, dok akcija vlasti konstantno zaostaje.




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Odbori LSV | Utorak, 20. 06. 2023. | Komentara: 0

U Zrenjaninu sve stoji - radovi na kući dr Županskog i dalje bez pomaka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ponovo postavlja pitanje predstavnicima zrenjaninske vlasti šta se dešava sa radovima na rekonstrukciji i restauraciji kuće dr Slavka Županskog u Svetosavskoj ulici, budući da je planirano da budu završeni do kraja prošle godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook