Želimo istinu u vezi sa zrenjaninskom fabrikom vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 06. 02. 2018. | Komentara: 0

Želimo istinu u vezi sa zrenjaninskom fabrikom vode

Zrenjanin, 06. februar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa velikom pažnjom pratila posetu Zrenjaninu  predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić. Predsednica Vlade je u toku posete istakla da je Zrenjanin na korak od zdrave pijaće vode.

LSV

Nažalost, građanke i građani Zrenjanina nisu dobili informaciju koliko će taj korak trajati. Možda dve, tri, ili pet godina?

LSV želi da istakne da je tragična situacija sa vodosnabdevanjem u Zrenajninu posledica apsolutne nepripremljenosti  i neodgovornosti lokalnih vlasti. Nedopustivo je da Zrenjaninci  godinama budu žrtve nemara. Rokovi za rešavanje problema vode pomerali su se iz godine u godinu, a kada je, najzad, postrojenje bilo završeno, stigla je informacija da je  čitav proces vođen mimo zakona i da je distibucija vode nemoguća.

Želimo ovom prilikom da postavimo nekoliko pitanja nadležnima u procesu realizacije projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje vode.

Prvo, jesu li odgovorni za aktivnosti izgradnje prečišćača vode pokazali nestručnost?
Drugo, jesu li možda u čitav proces ušli  namerno nespremni?
Da li ta namerna nespremnost za posledicu ima svesno izazvanu dirketnu pogodbu sa privatnom firmom koja gradi prečišćač za vodu? Da li je to put u korupciju?
Koliko će ova i naredne avanture vezane za zdravu pijaću vodu koštati građanke i građane Zrenjanina?
I konačno, kada će Zrenjanin konačno dobiti zdravu vodu?

Očekujemo odgovore na ova pitanja u što kraćem roku, jer građani Zrenjanin to zaslužuju!

Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin
Bojan Kostreš




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook