Život svuda jednako vredi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 19. 03. 2017. | Komentara: 0

Život svuda jednako vredi

Novi Sad, 19. mart 2017 - Život građana jednako vredi u svakom delu Srbije. Zato pravo na određene medicinske usluge i lečenje ne sme biti privilegija samo stanovnika velikih gradova, ne čelu sa Beogradom.

LSV

Da bi tako bilo, potrebno je obezbediti ravnomeran razvoj zdravstvenog sistema i jednaku dostupnost zdravstvene zastite na teritoriji Srbije.

U Srbiji, u državnom vlasništvu postoje 24 magnetne rezonance. Više od polovine, čak trinaest se nalazi u Beogradu. Od ostalih jedanaest, tri su u Novom Sadu a jedna u Subotici. 

Tako to izgleda kada se odlučuje iz Beograda. 

Samo decentralizovana Srbija će biti pravednija. 

Ujedno, to je dobar način da se poboljša materijalni status, bezbednost i uopšte vrati dostojanstvo lekarima i zdravstvenim radnicima, širom Srbije.


https://www.youtube.com/watch?v=BH6PrshoVJw

Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook