Zrenjaninska vlast da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 12. 2014. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da podnese ostavku

ZRENJANIN – Gradski funkcioneri ni juče se nisu oglasili povodom toga što je prošle nedelje poništen tender za vodu, piše Blic, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine Vladimir Milošev podseća za taj list da je zrenjaninska vlast okupljena oko SNS prvo raskinula ugovor o izgradnji fabrike vode sa nemačkom Firmom "Vasertehnik", zbog čega je pokrenut i postupak međunarodne arbitraže u Vašingtonu, da bi zatim pompezno najavila rešenje problema vodosnabdevanja, već u 2015. godini, a da se sada danima krije od građana.

LSV

– Za skandalozno oboren tender najodgovorniji su kadrovi bivših radikala okupljeni oko zamenika gradonačelnika Saše Santovca – tvrdi on. Dodaje da Liga traži ostavke Gorana Tajdića, direktora JKP "Vodovod i kanalizacija", zamenika gradonačelnika Saše Santovca i kompletne zrenjaninske vlasti, jer nije ispunila nijedno obećanje iz kampanje.
– Dosta smo plaćali tuđe greške, više nemamo odakle. Procenjuje se da se na kupovinu flaširane vode u Zrenjaninu dnevno potroši 20.000 evra. Mnogi to sebi ne mogu da priušte i piju česmovaću, bez obzira na rizike po zdravlje – ističe Milošev.

(BILSV, 16. 12. 2014)



Odbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook