Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 15. 12. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast zaboravila da u decembru pada sneg

Zrenjanin, 15. decembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita lokalne vlasti u Zrenjaninu zašto nisu spremno ušle ni u ovu zimu? Do subote u podne u Zrenjaninu je palo preko 40 centimetara snega, ulice su pod snegom, saobraćaj u perifernim gradskim naseljima i selima je gotovo onemogućen. Građani pojedinih sela javili su da od početka padavina čišćenja snega nije bilo.

LSV

Postavljamo pitanje zašto su za namenu borbe protiv snežnih padavina obezbeđeno svega 4 kamiona i 2 grejdera? Očito su gradske vlasti očekivale samo 4 ili 5 cm snega, a "izneneđene" su sa znatno većom količinom snega. Sa obezbeđenim mašinama nije moguće kvalitetno očistiti ni Gradnulicu od stadiona do crkve.

Možda gradske vlasti namerno nisu obezbedile dovoljno mehanizacije, pa pokušavaju da izbegnu procedure  nabavki koje se ne primenjuju u slučaju proglašavanja vanredne situacije?

Ova gradska vlast puno puta je do sada pokazala nesposobnost.

Nedostatak procene realnih potreba grada u odbrani od snega, samo je još jedna potvrda nekompetentnosti i nestručnosti.

Radite svoj posao i očistite sneg!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin



Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook