Zrenjaninske plate i dalje padaju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 30. 08. 2016. | Komentara: 0

Zrenjaninske plate i dalje padaju

ZRENJANIN – Prema poslednjem izveštaju Regionalne privredne komore Srednjobanatskog okruga, zarade po zaposlenom u gradu Zrenjaninu za jun mesec 2016.godine iznose 60.534 dinara bruto, a neto isplaćena zarada iznosi 43.930 dinara, što je za 5,4 procenta ispod republičkog proseka, upozorio je danas redsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Predrag Perkić.

 LSV

On je na konferenciji za novinare ocenio da to dokazuje da se trend opadanja prosečne zarade u Zrenjaninu nastavlja.

– Imajući u vidu i da nisu rešeni problemi sa vodosnabdevanjem, izgradnjom obilaznice, da se nastavlja odlazak mladih u veće gradove i inostranstvo, da je socijalna situacija u Zrenjaninu loša, da se ne rešavaju nagomilani problemi, odbornička grupa LSV u Skupštini grada će ponovo zatražiti promenu poslovnika i uvođenje mogućnosti održavanja tematskih skupštinskih sednica. Time želimo da ponovimo nameru da skupštini vratimo izgubljeni kapacitet odlučivanja i da aktivno uključimo stručnu i širu javnost u procese donošenja i sprovodjenja odluka lokalnog parlamenta – istakao je Perkić.
(BILSv, 30. 08. 2016)




Odbori LSV | Petak, 16. 12. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini je potreban i KBC Novi Sad

NOVI SAD – Zahvaljujući angažmanu stručnih saveta i poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine, Regionalnim prostornim planom AP Vojvodine predviđena je izgradnja Kliničko-bolničkog centra u Novom Sadu.
Izjave | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Najvažnije da je Srbija ostala na putu za EU

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov ocenila je gostujući u Jutarnjem progranu na RTV Pinku da put Srbije u Evropu nije stopiran, i “da ko god da je imao takav interes, samo ga je usporio”.
Odbori LSV | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Peticija za uređenje prilaza

PANČEVO – Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine sa Strelišta uputio je peticiju Gradskom veću i Direkciji za izgradnju grada Pančeva da se uredi prilazni put do zgrada u Ulici Bore Stankovića pod brojevima 1, 3, 5, 7 i 9 na Strelištu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook