Zrenjaninski LSV zatražio vraćanje imovine i para gradu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV zatražio vraćanje imovine i para gradu

LSV ZrenjaninZRENJANIN - Rođendansku nedelju Lige socijaldemokrata Vojvodine, zrenjaninske aktivistkinje i aktivisti LSV započeli su akcijom "Vratimo imovinu i pare gradu", tokom koje su sa sugrađankama i sugrađanima  na nekoliko lokacija, razgovarali o značaju što hitnijeg donošenja zakonske regulative kojom će lokalnim samoupravama biti vraćeno ono što im je devedesetih godina oduzeto.

- Želeli smo da čujemo ideje i sugestije Zrenjaninki i Zrenjaninaca, kako bi po njima grad trebao da izgleda, a sa druge strane da im prbližimo naš politički program  i naše ideje za unapređenje kvaliteta života u gradu. Preduslov razvitka svake sredine u Vojvodini i celoj Srbiji jeste da raspolažu svojom imovinom i izvornim prihodima " istakao je Dejan Čapo, predsednik GrO LSV Zrenjanin. On je dodao da je jedan od Liginih ciljeva da građankama i građanima ponudi ono što je najbolje za njih  kako bi  ostvarili zajedničke ciljeve: da grad Zrenjanin i ostale lokalne samouprave imaju svoju imovinu i izvore finansiranja, što je osnova bilo kakvog napretka.

(BILSV, 09.07.2011.)




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook