Zrenjaninski LSVO podržao kampanju Crno na belo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 24. 06. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSVO podržao kampanju Crno na belo

ZRENJANIN - Mlade ligašice i ligaši juče su u Zrenjaninu u centru grada podržali kampanju „Crno na belo“ organizovanu u okviru projekta „Dostojanstven rad za svakog“ koji sprovodi šest organizacija civilnog društva, a finansijski podržava USAID preko Instituta za održive zajednice.

LSVO

Predsednica Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Božana Vukadinović istakla je da je LSV poznata po aktivizmu, kao i negovanju solidarnosti, jednakosti i unapređenju ljudskih prava.
- Podržali smo ovu akciju, jer smatramo da je jako važno motivisati i podstaći građanke i građane  i stvoriti širu podršku za agendu dostojanstvenog rada koji je jedan od važnijih uslova društveno ekonomskog razvoja – rekla je Vukadinovićeva. Ona je dodala da je Liga uvek spremna da podrži inicijative civilnog sektora i da u saradnji sa njima radi na stvaranju institucionalnog okvira za poboljšanje kvaliteta života građanki i građana.

(BILSV, 24.06.2012.)



Izjave | Četvrtak, 12. 05. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba fotografija posleratnih predsednika Skupštine grada

NOVI SAD - Izložba predsednika Skupštine grada, koji su se nalazili na čelu novosadskog parlamenta od Drugog svetskog rata, otvorena je danas u holu ispred Velike sale Skupštine. Izložbu je otvorio predsednik gradskog parlamenta Aleksandar Jovanović, a od nekadašnjih predsednika okupljenima se obratio Jovan Dejanović.
Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Zašto nije suđeno ratnim huškačima?

NOVI SAD - Otvarajući izložbu kustoskinje Kiristine Meneši u Muzeju Vojvodine pod nazivom "Ratna propaganda u Vojvodini 1941-1945" predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da su ovakve izložbe beskonačno važne "jer su zlo fašizma i zlo nacizma nešto što se uvek može vratiti". 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook