"Politička edukacija"

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.

Ce LSV

Predavači su bili Bogoljub Savin, koji je govorio na temu „Počeci socijaldemokratskog pokreta kod nas i izazovi moderne socijaldemokratije", prof. dr Ranko Končar, koji je govorio o razvoju političke misli u Vojvodini, prof. dr Vladimir Ilić, koji je govorio na temu "Politika kao izazov"; mr Mirjana Tomić govorila je o ustavnom položaju Vojvodine, prof. dr Jovan Komšić o istoriji EU kroz prizmu transformacije Evrope nacija u Evropu regija, dok je Tomislav Žigmanov govorio o pojmovima: sloboda, ravnopravnost, mir, tolerancija, antifašizam, pravednost.

Drugi deo seminara održan je takođe na Andrevlju od 10. do 12. septembra 2010. godine. Predavači i predavačice bili su: prof. dr Vladimir Vuletić, koji je predavao na temu "Procesi globalizacije", prof. dr Marijana Pajvančić, koja je govorila na temu „Komentari Ustava Republike Srbije", Jelena Milić je govorila o NATO integracijama i reformama sektora bezbednosti, a Svetislav Basara, Svetislav Jovanov i Tijana Palkovljević govorili su o kulturnoj politici.

Seminaru je prirustvovalo dvadeset sedmoro funkcionera i funkcionerki LSV.Edukacija LSV | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nova direktorka Centra za edukaciju LSV mr Maja Sedlarević

NOVI SAD – Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora LSV u novom sazivu, mr Maja Sedlarević izabrana je za novu direktoricu Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Edukacija LSV | Nedelja, 22. 07. 2012. | Komentara: 0

Treneri LSV na okruglom stolu NDI u Beogradu

BEOGRAD - Predstavnici Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Kandić i Goran Veselinović, učestvovali su ovog vikenda na Okruglom stolu i radionici Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) koji je održan u hotelu „Prag", u Beogradu.
Edukacija LSV | Utorak, 06. 03. 2012. | Komentara: 0

Edukacija za kandidate i kandidatkinje na većinskim izborima

NOVI SAD - Prvi jednodnevni trening namenjen kandidatima i kandidatkinjama na većinskim izborima za Skupštinu AP Vojvodine, u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, održan je u subotu 3. marta. Edukaciji je prisustvovala prva grupa od dvadeset i dvoje kandidata i kandidatkinja LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook