"Politička edukacija"

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.

Ce LSV

Predavači su bili Bogoljub Savin, koji je govorio na temu „Počeci socijaldemokratskog pokreta kod nas i izazovi moderne socijaldemokratije", prof. dr Ranko Končar, koji je govorio o razvoju političke misli u Vojvodini, prof. dr Vladimir Ilić, koji je govorio na temu "Politika kao izazov"; mr Mirjana Tomić govorila je o ustavnom položaju Vojvodine, prof. dr Jovan Komšić o istoriji EU kroz prizmu transformacije Evrope nacija u Evropu regija, dok je Tomislav Žigmanov govorio o pojmovima: sloboda, ravnopravnost, mir, tolerancija, antifašizam, pravednost.

Drugi deo seminara održan je takođe na Andrevlju od 10. do 12. septembra 2010. godine. Predavači i predavačice bili su: prof. dr Vladimir Vuletić, koji je predavao na temu "Procesi globalizacije", prof. dr Marijana Pajvančić, koja je govorila na temu „Komentari Ustava Republike Srbije", Jelena Milić je govorila o NATO integracijama i reformama sektora bezbednosti, a Svetislav Basara, Svetislav Jovanov i Tijana Palkovljević govorili su o kulturnoj politici.

Seminaru je prirustvovalo dvadeset sedmoro funkcionera i funkcionerki LSV.Edukacija LSV | Nedelja, 04. 03. 2012. | Komentara: 0

Održana edukacija predstavnika info timova

NOVI SAD - Tokom proteklog vikenda, Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u saradnji sa Biroom za informisanje LSV organizovao je edukaciju osoba zaduženih za informisanje u lokalnim odborima Lige.
Edukacija LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Još jedan uspešan trening Omladine LSV

NOVI SAD – Politička edukacija za Omladinu Lige socijaldemokrata Vojvodine, treća po redu, održana je prošlog vikenda u Kino sali Gradskog odbora  LSV Novi Sad, u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom (NDI).
Edukacija LSV | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve!

NOVI SAD - Poslednjeg vikenda u novembru Centar za edukaciju LSV u saradnji s Nacionalnim demokratskim institutom (NDI) okupio je oko dvadeset kandidatkinja za odbornička mesta u Vojvodini koje su predložene da prođu dodatnu obuku koja bi pomogla u daljem angažmanu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook