Iz medija

 
 
Izbori u LSV
Iz medija | Petak, 18. 11. 2016. | Komentara: 0

Pokušaj ubistva s predumišljajem parlamentarizma u Srbiji

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije Marinika Tepić izjavila je da će sednica ovog skupštinskog tela biti nastavljena, verovatno sledeće nedelje. Komentarišući situaciju sa svakodnevnih zasedanja, ona je ocenila da stiče utisak da je na delu pokušaj ubistva s predumišljajem parlamentarizma u Srbiji.
Iz medija | Četvrtak, 17. 11. 2016. | Komentara: 0

Poslanici iz prve ruke treba da čuju šta se u Izveštaju EK nalazi

Argumenti ili kontraargumenti u odnosu na priloženi materijal na engleskom jeziku (originalni izveštaj Evropske komisije) ne stoje kao opravdavajući. Duboko sam uverena da su poslanici Srpske radikalne stranke po svom, ili ne samo svom scenariju, imali zadatak i nameru da onemoguće šefa Delegacije EU u Beogradu gospodina Majkla Davenporta da se obrati Narodnoj skupštini - kaže Marinika Tepić u intervjuu za Novi magazin.
Iz medija | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Šta jeste, a šta nije patriotizam

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da bi donošenje Zakona o finansiranju Vojvodine blo u interesu svih građana Vojvodine. Gostujući u jutarnjem programu televizije Happy on se osvrnuo i na prošlonedeljni incident na sednici Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije kada poslanici SRS nisu dozvolili šefu Misije EU u Srbiji Majklu Devenportu da predstavi izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije.
Iz medija | Petak, 04. 11. 2016. | Komentara: 0

Srbija je u krizi identiteta, kao i čitava Evropa

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Nenad Čanak izjavio je da Srbija nije ni bolja, ni gora nego bilo koja zemlja u regionu ili Evropi, te da je kao i cela Evropa i vanevropske zemlje u krizi identiteta. On je gostujući u „Brifingu“ emisije „Zabranjeni forum“ televizije PinkBiH kazao da Srbija trenutno prolazi kroz vrlo osetljiv period, jer SNS ima neuipitnu većinsku podršku stanovništva, a nema jačih opozicionih stranaka demokratske orijentacije.
Iz medija | Petak, 28. 10. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Dodikovi poslednji potezi su veoma opasni

SARAJEVO – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u intervjuu za sarajevsku novinsku agenciju Patria govori o problemima Srbija koja traži svoju međunarodnu poziciju, o odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine i šta to opterećuje i komplikuje odnose ove dve zemlje, o vezama Dodikovog referenduma i crnogorskih izbora... Intervju prenosimo u celosti.
Iz medija | Ponedeljak, 17. 10. 2016. | Komentara: 0

Rat je prekinut, ali nije završen

Predsednik LSV i narodni poslanik u Skupštini Srbije Nenad Čanak u intervjuu za “Dnevni avaz” analizira aktuelna politička kretanja na Balkanu. „Izričit je u tvrdnji o sve izraženijoj intenciji Rusije da ovlada prostorom Balkana. U vezi s tim naglašava kako za njega pobeda predsednika SNSD-a Milorada Dodika u RS na lokalnim izborima nije veliko iznenađenje i to iz dva razloga“, navodi se na početku intervjua objavljenog u ovom sarajevskom dnevniku, koji prenosimo u celini.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook