Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 18. 06. 2018. | Komentara: 0

Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da komentariše ništa dok se ne utvrde sve činjenice u vezi sa nestankom novinara iz Bele Crkve. 
 
LSV 

- Najružnije je praviti konstrukcije na osnovu poluinformacija ili proizvoljnih zaključaka šta se desilo - ocenio je Kostreš navodeći da su ligaše o nestanku novinara Stefana Cvetkovića obavestili odbornici LSV u Skupštini opštini Bela Crkva. 

- Oni su tražili prekid rada lokalnog parlamenta kada su shvatili da ga nema. Dan ranije su imali sastanaksa njime. Predsednik LSV Nenad Čanak je obavestio javnost o tom saznanju. Krajnje je neprijatno kad nestane čovek bez traga i glasa naročito ako se on bavi novinarstvom i ako je opoziciono nastrojen. Zbog toga smo mi i insistirali, kao i celokupna javnost, da se čovek čim pre pronađe. Dobra je vest da je on živ i zdrav i biće veoma interesantno čuti šta o nestanku imaju da kažu državni organi, ali i sam Cvetković - rekao je Kostreš. 

Komentarišući medijske vesti, odnosno spinove o tome da je Cvetković bio povezan sa kosovskim političarima, pre svih, sa Hašimorn Tačijem, predsednikom Kosova, sagovornik Danasa kaže da su mu spinovi koji dolaze sa obe strane ogavni, ali i da su, nažalost, sastavni deo ovdašnje političke scene. 

- Nadam se da će oni koji su plasirali laži biti javno označeni i da ubuduće neće biti tretirani kao relevantni izvori informacija naročito od strane medija - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 18.06.2018)Izjave | Ponedeljak, 17. 09. 2018. | Komentara: 0

Potrebna trajna rešenja za probleme koje izaziva "Promenada"

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovo je večeras upozorio da bi izgradnja tržnog centra "Promenada" zbog nesavesnih poteza investitora u Novom Sadu mogla ugroziti vodosnabdevanje, kanalizacionu mrežu i čitave stambene četvrti u okolini.
Izjave | Petak, 31. 08. 2018. | Komentara: 0

Loše funkcionisanje Rusinskog nacionalnog saveta

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga, prva na listi "Biti i ostati Rusin - Buc i ostac Rusnak - Olena Papuga", za list „Politika“ izjavila je da nije zadovoljna radom aktuelnog nacionalnog saveta, u kome su ona i još tri člana sa njene liste iz 2014. delovali kao opozicija.
Izjave | Ponedeljak, 13. 08. 2018. | Komentara: 0

Srbija i dalje ne priznaje nezavisnost Crne Gore

Istoričar Milivoj Bešlin izjavio je da protesti iz Srbije zbog prisustva crnogorskog oficira na obeležavanju godišnjice Oluje u Hrvatskoj govori o tome da Srbija i dalje suštinski ne priznaje nezavisnost Crne Gore.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook