Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 18. 06. 2018. | Komentara: 0

Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da komentariše ništa dok se ne utvrde sve činjenice u vezi sa nestankom novinara iz Bele Crkve. 
 
LSV 

- Najružnije je praviti konstrukcije na osnovu poluinformacija ili proizvoljnih zaključaka šta se desilo - ocenio je Kostreš navodeći da su ligaše o nestanku novinara Stefana Cvetkovića obavestili odbornici LSV u Skupštini opštini Bela Crkva. 

- Oni su tražili prekid rada lokalnog parlamenta kada su shvatili da ga nema. Dan ranije su imali sastanaksa njime. Predsednik LSV Nenad Čanak je obavestio javnost o tom saznanju. Krajnje je neprijatno kad nestane čovek bez traga i glasa naročito ako se on bavi novinarstvom i ako je opoziciono nastrojen. Zbog toga smo mi i insistirali, kao i celokupna javnost, da se čovek čim pre pronađe. Dobra je vest da je on živ i zdrav i biće veoma interesantno čuti šta o nestanku imaju da kažu državni organi, ali i sam Cvetković - rekao je Kostreš. 

Komentarišući medijske vesti, odnosno spinove o tome da je Cvetković bio povezan sa kosovskim političarima, pre svih, sa Hašimorn Tačijem, predsednikom Kosova, sagovornik Danasa kaže da su mu spinovi koji dolaze sa obe strane ogavni, ali i da su, nažalost, sastavni deo ovdašnje političke scene. 

- Nadam se da će oni koji su plasirali laži biti javno označeni i da ubuduće neće biti tretirani kao relevantni izvori informacija naročito od strane medija - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 18.06.2018)Izjave | Subota, 17. 11. 2018. | Komentara: 0

Vladajuća većina u Vojvodini marginalizuje opoziciju

Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskom parlamentu Branislav Bogaroški rekao je za Radio 021 da je ideja nagle aktivnosti poslanika vladajuće koalicije u Skupštini Vojvodine (koju čine SNS, SPS-JS i SVM) opstrukcija rada opozicije i njeno marginalizovanje do kraja mandata, sa akcentom na promotivne aktivnosti ovog saziva.
Izjave | Sreda, 14. 11. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Srbija hramlje na putu ka EU

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da Srbija nije odustala od evropskih integracija, ali da hramlje na putu ka Evropi, jer ne može da se odrekne ni Istoka ni Zapada.
Izjave | Subota, 10. 11. 2018. | Komentara: 0

Kostreš: Kosovo je kamen oko vrata za budućnost Srbije

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je za Srbiju je uvek bolji sporazum od zamrznutog konflikta. On je za agenciju Fonet kazao da sporazum znači razrešenje problema i znači da će i Srbija i Kosovo i krenuti dalje, a to dalje su evropske integracije, ekonomski razvoj i napredak.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook