Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 30. 10. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da će konačnu odluku o izlasku na izbore doneti Glavni odbor stranke. Kako je izjavio, njegov stav je jasan - ne interesuju ga izbori, već šta će biti dan posle.

LSV

- Ulica bez izbora nosi samo zlo. Uslovi za izlazak na izbore su loši, gori nego u proteklih 30 godina. Bolje uslove omogućavao je zakon koji je važio i u vreme Miloševića. Onaj koji je donet 2000. i nikada posle nije menjan, favorizivao je najjače igrače, a isključivao regionaliste i manjine. Niko od onih koji danas govore da izborni uslovi ne valjaju, nije se setio da ne valja sistem - rekao je Nenad Čanak  na debati Instituta za evropske poslove u Novom Sadu.

(SzILSV, 30.10.2019)



Izjave | Sreda, 31. 08. 2011. | Komentara: 0

Arad zainteresovan za sve vidove saradnje sa Zrenjaninom

ZRENJANIN - Delegacija Grada Zrenjanina u kojoj su bili predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton, njegov zamenik Predrag Jeremić i član Gradskog veća Tibor Vaš, boravila je u zvaničnoj poseti bratskom gradu Aradu, saopšteno je iz Martonovog kabineta.
Izjave | Utorak, 30. 08. 2011. | Komentara: 0

Samo izvorni prihodi rešavaju problem finansiranja Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući Nacrt zakona o javnoj svojini, portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je za današnji Dnevnik da su dva najveća interesa Vojvodine da joj ostane onaj novac koji se u njoj zaradi, ili makar najveći deo te sume, kao i poštovanje specifičnosti koje Vojvodina ima u odnosu na ostatak Srbije.
Izjave | Ponedeljak, 29. 08. 2011. | Komentara: 0

Postaviti zastavu AP Vojvodine unutar stadiona

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović uputio je danas pismo rukovodstvu JKP "Poslovni prostor", zatraživši da se na jarbolu unutar gradskog stadiona "Karađorđe", tokom održavanja sportskih takmičenja pored zastava Republike Srbije i Grada Novog Sada, postavi i zastava Autonomne pokrajine Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook