Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 30. 10. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da će konačnu odluku o izlasku na izbore doneti Glavni odbor stranke. Kako je izjavio, njegov stav je jasan - ne interesuju ga izbori, već šta će biti dan posle.

LSV

- Ulica bez izbora nosi samo zlo. Uslovi za izlazak na izbore su loši, gori nego u proteklih 30 godina. Bolje uslove omogućavao je zakon koji je važio i u vreme Miloševića. Onaj koji je donet 2000. i nikada posle nije menjan, favorizivao je najjače igrače, a isključivao regionaliste i manjine. Niko od onih koji danas govore da izborni uslovi ne valjaju, nije se setio da ne valja sistem - rekao je Nenad Čanak  na debati Instituta za evropske poslove u Novom Sadu.

(SzILSV, 30.10.2019)



Izjave | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Umrežavanje lokalnih samouprava za više sredstava iz EU

NOVI SAD - Ideja o osnivanju Asocijacije vojvođanskih opština i gradova, ozvaničena sredinom jula u Skupštini AP Vojvodine, naišla je na odobravanja, ali i na kritiku dela javnosti i opozicije u Pokrajini, piše list Danas. Kako se navodi, dok jedni ističu da takvo udruženje može da bude korisno, drugi ukazuju da već postoji Stalna konferencija gradova i opština.
Izjave | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je danas povodom Međunarodnog dana mladih da danas na žalost nije lako biti mlad u Srbiji te da su omladinci i omladinke svojevrsni heroji današnjeg vremena.
Izjave | Sreda, 10. 08. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao radove na keju u Novom Sadu

NOVI SAD - Rekonstrukcija poslednje deonice Sunčanog keja, od Mosta slobode do Mornarice, trebalo bi da budu okončana početkom septembra, najavljeno je tokom današnje posete predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića radovima na ovom potesu novosadskog šetališta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook