Marton: Zašto nadležni ne reaguju na izjave Kapetana Dragana o Legiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 24. 05. 2020. | Komentara: 0

Marton: Zašto nadležni ne reaguju na izjave Kapetana Dragana o Legiji

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozvao je nadležne državne organe da reaguju na izjave Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, u kojima slavi organizatora atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića Milorada Ulemeka zvanog Legija i izvršioca atentata Zvezdana Jovanovića zvanog Zmija.

LSV

Vasiljković je u medijskim istupima rekao da su „Legija i Zvezdan heroji“.

- Osuđeni ratni zločinac Kapetan Dragan je poznat. Njegovi stavovi o ubicama Zorana Đinđića ne čude. Ne čudi ni (TV voditelj Milomir) Marić. Ali, šta rade tužilac, članovi Saveta za štampu, REM? Hoće li reagovati? - napisao je Marton na Tviteru.

 (SzILSV, 24.05.2020)



Izjave | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Pastor najviše učinio na popravljanju odnosa Srbije i Mađarske, izbore će raspisati novi predsednik Skupštine Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je smrt predsednika Saveza vojvođanskih Mađara i Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora veliki gubitak za njegovu porodicu, ali i politiku u Vojvodini, naročito za SVM. 
Izjave | Subota, 14. 10. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Građani ne misle ništa dobro o naprednjacima

Komentarišući promociju novih članova Srpske napredne stranke, koji uglavnom dolaze iz sveta sporta i desnog bloka, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan kostreš kaže da svako ima pravo da se učlani kad hoće u koju god stranku.
Izjave | Sreda, 11. 10. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Odlaganje lokalnih izbora dokaz da SNS nije sigurna u pobedu u Novom Sadu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš ocenio je da su gotovo sve lokalne samouprave u Vojvodini ostavljene za izbore na proleće. I to bi, kako kaže bilo fer, ako bi se uz te lokalne izbore organizovali i pokrajinski. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook