Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 02. 12. 2019. | Komentara: 0

Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

ZRENJANIN - Poređenje Đinđića i Vučića pokušaj je napuštanja radikalske politike koja je devedesetih devastirala Srbiju. Takvo što se može pozdraviti, ali to samo po sebi nije dovoljno, rekao je za „Danas“ portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, zamoljen da prokomentariše to što su sve češća poređenja Zorana Đinđića i Aleksandra Vučića u režimskim medijima. 

LSV

- Otklon od šešeljizma, ne sme ostati mrtvo slovo na papiru. Evropska Srbija mora se graditi temeljno i kvalitetno. Nažalost, potezi aktuelne vlasti ne pokazuju jasno opredeljenje ka iskrenim reformama i modernizaciji Srbije, tako da poređenje Vučića i Đinđića sve više stoji samo na papiru, a sve manje u svakodnevnici - dodao je Marton.

 (SzILSV, 02.12.2019)



Izjave | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Podrška budžetu zavisi od sredstava za Vojvodinu

NOVI SAD - Predlog budžeta Srbije za 2012. godinu, kojim je predviđen deficit od 140 milijardi dinara, objavljen je sinoć na sajtu Skupštine Srbije. Skupština će 26. decembra razmatrati ovaj predlog.
Izjave | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Za bolji i kvalitetniji život u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Današnji Dnevnik piše da će na narednim izborima u Zrenjaninu svog kandidata za gradonačelnika imati i Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokrataska stranka i prenosi izjavu kandidata LSV - zamenika predsednika stranke Bojana Kostreša, da se nada da će dobiti podršku Gradske organizacije LSV Zrenjanin jer ona o tome odlučuje.
Izjave | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Najvažnije da je Srbija ostala na putu za EU

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov ocenila je gostujući u Jutarnjem progranu na RTV Pinku da put Srbije u Evropu nije stopiran, i “da ko god da je imao takav interes, samo ga je usporio”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook