Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 02. 12. 2019. | Komentara: 0

Poređenje Đinđića i Vučića stoji samo na papiru

ZRENJANIN - Poređenje Đinđića i Vučića pokušaj je napuštanja radikalske politike koja je devedesetih devastirala Srbiju. Takvo što se može pozdraviti, ali to samo po sebi nije dovoljno, rekao je za „Danas“ portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton, zamoljen da prokomentariše to što su sve češća poređenja Zorana Đinđića i Aleksandra Vučića u režimskim medijima. 

LSV

- Otklon od šešeljizma, ne sme ostati mrtvo slovo na papiru. Evropska Srbija mora se graditi temeljno i kvalitetno. Nažalost, potezi aktuelne vlasti ne pokazuju jasno opredeljenje ka iskrenim reformama i modernizaciji Srbije, tako da poređenje Vučića i Đinđića sve više stoji samo na papiru, a sve manje u svakodnevnici - dodao je Marton.

 (SzILSV, 02.12.2019)



Izjave | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Realizacija dogovora Cvetković – Čanak

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Vlade Republike Srbije Mirkom Cvetkovićem sa kojim je razgovarao na temu realizacije dogovora o vraćanju imovine Pokrajini Vojvodini, a u skladu sa članom 73. Zakona o javnoj svojini.
Izjave | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Otkud MUP-u slava u sekularnoj državi?

BEOGRAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zatražio je danas u Narodnoj skupštini, tokom dela sednice na kojoj se postavljaju pitanja Vladi Srbije, odgovor na pitanje zašto Ministarstvo unutrašnjih poslova u sekularnoj državi obeležava krsnu slavu.
Izjave | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Centralizacijom se ne postiže ništa

BEOGRAD – Komentarišući podatke najnovijeg istraživanja agencije Skan, koje je pokazalo da se svaki deseti Vojvođanin izjašnjava za neki oblik samostalnosti Vojvodine, portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov ocenila je za list Danas da ti rezultati objašnjavaju da su građani Vojvodine nezadovoljni i statusom Vojvodine u okviru Srbije, a samim tim i svojim statusom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook