Izostanak odgovora Čepurinu loše po Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 11. 11. 2017. | Komentara: 0

Izostanak odgovora Čepurinu loše po Srbiju

Novi Sad, 11. novembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita ministra inostranih poslova u Vladi Republike Srbije Ivicu Dačića zašto je izostala reakcija povodom uvredljivog nastupa ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Aleksandra Čepurina.

LSV

Kao što je poznato, Čepurin je prošle nedelje predstavnike građanske opozicije optužio za antisrpstvo, te se veoma uvredljivo izrazio o pojedinim diplomatskim predstavnicima u Beogradu.

Republika Srbija je nazavisna država, a ne moneta za potkusurivanje velikih sila!

Izostanak reakcije po ovom pitanju je nedopustiv i samo pojačava uverenje da se pojedini članovi Vlade Srbije ponašaju sluganski prema diplomatskim predstavnicima Ruske Federacije.

Srbija će biti poštovana država, ako je sami budemo poštovali, ali politika straha od kritika poteza vlasti u Moskvi i njenih predstavnika u Beogradu je samo izraz slabosti i nedostatak samopoštovanja.

Srbija nije ruska gubernija, nego je samostalna država, koja mora da nastavi svoj evropski put.

Duboko se nadamo da ovaj stav deli barem deo članova Vlade Republike Srbije! 
 
Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Odbori LSV | Utorak, 14. 05. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast krije prihode

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev upozorio je opet danas da većina funkcionera zrenjaninske vlasti nije prijavila svoje prihode Agenciji za borbu protiv korupcije, što je njihova zakonska obaveza.
Odbori LSV | Utorak, 14. 05. 2013. | Komentara: 0

Kikinda obezbedila preventivne preglede za sportiste

KIKINDA – Kikinda je druga opština u Vojvodini, a treća u Srbiji, koja je prepoznala važnost zdravstvenih preventivnih pregleda sportista. Shodno potpisanom ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji između lokalne samouprave i Opšte bolnice, sportisti će ubuduće moći da besplatno prekontrolišu svoje zdravlje i obave neophodne preglede.
Izjave | Ponedeljak, 13. 05. 2013. | Komentara: 0

Sprečiti ovakvo informisanje Kurira

NOVI SAD – Komentarišući današnje otvoreno pismo koje je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao Savetu za štampu, povodom pisanja Kurira, portparolka LSV Marinika Čobanu rekla je za RTV da je on to uradio kako bi se sprečilo dalje takvo „informisanje“ od strane Kurira.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook