Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu će, kao i do sada, prvenstveno raditi na tome da život u gradu bude što bolji i kvalitetniji, te da opravda dosadašnje veliko poverenje Zrenjaninki i Zrenjaninaca, istakao je danas potpredsednik  GrO LSV Zrenjanin i član Gradskog veća Tibor Vaš.

Tibor Vas

– Prethodnih godina situacija u svim oblastima bila je veoma teška, prvenstveno u oblasti privrede, a mi verujemo da ćemo aktivnostima  koje planiramo i sa našim kandidatom za gradonačelnika, uspeti da realizujemo zacrtane planove – rekao je Tibor Vaš. Osvrćući se na izbore koji su danas raspisani, Vaš je dodao da će Liga ubuduće raditi isključivo za dobrobit građanki i građana.

– Radićemo na tome da naš grad ponovo bude značajan industrijski centar, da unapredimo položaj poljoprivrednika, kao i da zaposlenost bude veća – napomenuo je Tibor Vaš. On je poručio da će Liga nastaviti da se zalaže da Zrenjanin bude dobro mesto za život svih, bez obzira na nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost. Da mladi ljudi ne odlaze odavde, i jednom rečju da  Zrenjanin bude grad u kome je lepo živeti.
 
(BILSV, 13. 03. 2012.)Odbori LSV | Sreda, 22. 01. 2020. | Komentara: 0

Ni posle tri nedelje ne znamo ko su fašisti koji su uvredili žrtve racije

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem, danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Vojvodina je rešenje, Vojvođanski front je rešenje

Liga socijaldemokrata Vojvodine aktivno radi na tome da se obezbede uslovi da građani Zrenjanina žive pristojno od svog rada, dobiju zdravu pijaću vodu, udišu čist vazduh i imaju rešeno pitanje kafilerije, savremenog načina odlaganja i upravljanja otpadom. 
Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Srbija mora ući u Evropsku uniju, ili će nam sva deca otići tamo!

Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na više lokacija u gradu tokom vikenda, delili su letke i razgovarali sa građanima o važnosti što bržih evropskih integracija naše zemlje i zašto Evropska unija nema alternativu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook