Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu će, kao i do sada, prvenstveno raditi na tome da život u gradu bude što bolji i kvalitetniji, te da opravda dosadašnje veliko poverenje Zrenjaninki i Zrenjaninaca, istakao je danas potpredsednik  GrO LSV Zrenjanin i član Gradskog veća Tibor Vaš.

Tibor Vas

– Prethodnih godina situacija u svim oblastima bila je veoma teška, prvenstveno u oblasti privrede, a mi verujemo da ćemo aktivnostima  koje planiramo i sa našim kandidatom za gradonačelnika, uspeti da realizujemo zacrtane planove – rekao je Tibor Vaš. Osvrćući se na izbore koji su danas raspisani, Vaš je dodao da će Liga ubuduće raditi isključivo za dobrobit građanki i građana.

– Radićemo na tome da naš grad ponovo bude značajan industrijski centar, da unapredimo položaj poljoprivrednika, kao i da zaposlenost bude veća – napomenuo je Tibor Vaš. On je poručio da će Liga nastaviti da se zalaže da Zrenjanin bude dobro mesto za život svih, bez obzira na nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost. Da mladi ljudi ne odlaze odavde, i jednom rečju da  Zrenjanin bude grad u kome je lepo živeti.
 
(BILSV, 13. 03. 2012.)Odbori LSV | Sreda, 11. 09. 2019. | Komentara: 0

Bezbednost dece u saobraćaju ne sme biti ugrožena

Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo zatražio je danas da se hitno postave semafori i adekvatna saobraćajna signalizacija u Zrenjaninu i okolnim naseljenim mestima, a posebno pored školskih objekata.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2019. | Komentara: 0

Ponižavajući položaj penzionera nedopustiv

Klub penzionera Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upozorava na veoma loš materijalno-finansijski, ali i sveukupni položaj u kojem se nalaze penzioneri.
Odbori LSV | Utorak, 03. 09. 2019. | Komentara: 0

Identifikovati i sankcionisati odgovorne za grafite mržnje

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje novo ispisivanje grafita mržnje u Novom Sadu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook