Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu će, kao i do sada, prvenstveno raditi na tome da život u gradu bude što bolji i kvalitetniji, te da opravda dosadašnje veliko poverenje Zrenjaninki i Zrenjaninaca, istakao je danas potpredsednik  GrO LSV Zrenjanin i član Gradskog veća Tibor Vaš.

Tibor Vas

– Prethodnih godina situacija u svim oblastima bila je veoma teška, prvenstveno u oblasti privrede, a mi verujemo da ćemo aktivnostima  koje planiramo i sa našim kandidatom za gradonačelnika, uspeti da realizujemo zacrtane planove – rekao je Tibor Vaš. Osvrćući se na izbore koji su danas raspisani, Vaš je dodao da će Liga ubuduće raditi isključivo za dobrobit građanki i građana.

– Radićemo na tome da naš grad ponovo bude značajan industrijski centar, da unapredimo položaj poljoprivrednika, kao i da zaposlenost bude veća – napomenuo je Tibor Vaš. On je poručio da će Liga nastaviti da se zalaže da Zrenjanin bude dobro mesto za život svih, bez obzira na nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost. Da mladi ljudi ne odlaze odavde, i jednom rečju da  Zrenjanin bude grad u kome je lepo živeti.
 
(BILSV, 13. 03. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook