Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Novi Sad, 31. mart 2024 - Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 

LSV

Đurić je svojom podrškom navijačima maskiranim u studente pokazao da ne vidi našu državu kao slobodnu zemlju za koju su se borili naši preci, već kao logor u kojem on i njegova SNS kamarila haraju kao krvnici, a nas građane kao roblje koje oni mogu da ucenjuju, tuku, i drže u strahu, sada čak i na Univerzitetu, ukoliko im se prohte.

LSV - VOJVOĐANI NEĆE dozvoliti takvo ponašanje, ne bez borbe, jer nećemo dozvoliti da nam oduzmu slobodu, Vojvodinu i Srbiju.

Predstojeći izbori su jedini način da jasno kažemo da ne pristajemo da budemo uplašeni i ugnjetavani, da je naš Novi Sad slobodan grad, da svi možemo i zaslužujemo bolje!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi SadOdbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Ne plašim se, ali ni ne očekujem da će oni koji su mi oštetili auto biti uhvaćeni

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik, kojoj su nožem izbušene gume pre dva dana u Novom Sadu, kaže za Danas da ne očekuje da će počinioci biti pronađeni.
Odbori LSV | Nedelja, 16. 06. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada bez izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu, dokaz da proces izgradnje ove velike fabrike automobilskih guma obiluje brojnim aktivnostima koje su duboko izvan zakonskog okvira.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook