Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Novi Sad, 31. mart 2024 - Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 

LSV

Đurić je svojom podrškom navijačima maskiranim u studente pokazao da ne vidi našu državu kao slobodnu zemlju za koju su se borili naši preci, već kao logor u kojem on i njegova SNS kamarila haraju kao krvnici, a nas građane kao roblje koje oni mogu da ucenjuju, tuku, i drže u strahu, sada čak i na Univerzitetu, ukoliko im se prohte.

LSV - VOJVOĐANI NEĆE dozvoliti takvo ponašanje, ne bez borbe, jer nećemo dozvoliti da nam oduzmu slobodu, Vojvodinu i Srbiju.

Predstojeći izbori su jedini način da jasno kažemo da ne pristajemo da budemo uplašeni i ugnjetavani, da je naš Novi Sad slobodan grad, da svi možemo i zaslužujemo bolje!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi SadOdbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook