LSV Novi Sad: Edukacijom protiv vandalizma!

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV Novi Sad: Edukacijom protiv vandalizma!

NOVI SAD – Odbornička grupa Lige saocijalemokrata Vojvodine u Novom Sadu traži od nadležnih da se kroz niz edukativnih radionica u novosadskim osnovnim i srednjim školama mladim sugrađanima od najranijeg doba skrene pažnja o pojmu i značaju javne svojine, piše današnji Dnevnik.

Igralište

Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Robert Kolar najavio je ovu akciju zbog učestalog vandalizma, koji je uočljiv u svakom delu grada, počev od grafita mržnje, krađe klupa, paljenja kontejnera do šaranja spomenika.

- Na inicijativu Mesnog odbora „Sava Kovačević” u ovom kvartu je prošle nedelje napravljen saobraćajni poligon za decu. Nakon samo jedne noći poligon je ostao bez jednog saobraćajnog znaka, a do danas su ukradena četiri znaka

– kaže Kolar, apelujući na policiju da procesuira svakog ko uništava javnu imovinu. Potpredsednik  MO „Sava Kovačević” Aleksandar Čanji zapitao se kome trebaju saobraćajni znaci namenjeni deci i sa kojim pravom neko svoje navijačke strasti ili politički stav ispisuje na fasadi doma zdravlja ili privatnoj kući. Čanji je podsetio i na primere iz drugih delova grada poput paljenja novog podzemnog kontejnera na Bulevaru Mihajla Pupina, krađu klupa iz parkova ili sadnica cveća iz gradskih aleja, demoliranja košarkaškog terena na Keju i rušenja tek postavljenih kanti za smeće na Novom naselju.

(BILSV, 06.12.2011.)Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

Umesto da proradi, fabrika još u izgradnji i menja hemikalije za prečišćavanje

Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom najoštrije osuđuje neodgovornost predstavnika zrenjaninske vlasti prema interesima svih Zrenjaninaca time što ih i dalje dovodi u zabludu u vezi sa obezbeđivanjem zdrave pijaće vode.
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV Bečej osudio nacionalistički napad sugrađanina na novinarku N1

Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Toth oštro je osudio nacionalistički napad svog sugrađanina na novinarku N1, Zanu Cimini.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook