Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2013. | Komentara: 0

Probleme Vojvodine treba sistemski rešavati

NOVI SAD - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton podsetio je danas da su poslanici pokrajinskog parlamenta ubedljivom većinom glasova usvojili Deklaraciju o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2013. | Komentara: 0

Eto kako dobijaju izbore

NOVI SAD – List Blic objavio je danas da je preko 200 aktivista Srpske narodne stranke neposredno pred izbore za mesne zajednice promenilo adresu stanovanja, kako bi njihovi predstavnici ušli u savete.
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2013. | Komentara: 0

Menjaju statute preduzeća za partijske drugove

NOVI SAD – Vladajuća koalicija u Novom Sadu usvojila je izmene Statuta Istorijskog arhiva kako bi omogućila aktuelnom v.d. direktora Milanu Paroškom da konkuriše za mesto direktora, pošto je izmenama omogućeno da se za direktora, pored istoričara i arheologa, te stručnjaka arhivarstva i muzeologije može birati i politikolog.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook