Odbornici treba da budu informisani o problemima i mogućim rešenjima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 30. 06. 2019. | Komentara: 0

Odbornici treba da budu informisani o problemima i mogućim rešenjima

ZRENJANIN – Nakon što je 60 predloga LSV za dopunu dnevnog reda skupštinska većina odbila da stavi na dnevni red, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini Aleksandar Marton izjavio je da je puno problema u Zrenjaninu i da bi odbornici trebali da budu informisani o njima, kao i o mogućim načinima rešavanja.

LSV

- Odbornici LSV iz meseca u mesec pokušavaju da ukažu na njih. Pripremajući se, održali smo nekoliko sastanaka sa građanima i građankama seoskih i gradskih mesnih zajednica. Dobili smo niz predloga koje smo uputili predstavnicima vlasti, a na pedesetak naših dopuna nije usledila ni jedna jedina reč odgovora. Ne da nismo dobili odgovor, nego nam je uskraćena i mogućnost da o tim problemima raspravljamo. To je njihovo pravo, koje ne ide u prilog dobrom duhu parlamentarizma – naglasio je Marton.

(SzILSV, 30.06.2019)



Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Pomoći manjinskim zajednicama da budu sastavni deo društva

ZRENJANIN - Svečanom sednicom danas je obeležena godišnjica rada Saveta za međunacionalne odnose grada Zrenjanina u ovom sazivu. Sednicu je otvorio predsednik Saveta Vojin Diniku koji je istakao da je najvažniji zadatak u prethodnih godinu dana bilo praćenje svih dešavanja koja su bila od važnosti za suživot svih građana.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Vojvodini za pet godina uskraćeno 120 hiljada novih radnih mesta

ZRENJANIN - Vojvodina je za pet godina, tokom kojih joj je uskraćeno 60 milijardi dinara, mogla da otvori 120 hiljada radnih mesta ili da sagradi autoput od Subotice do Pančevačkog mosta – izjavio je u emisiji “Politikon” na zrenjaninskoj televiziji KTV mr Vladimir Vasiljev, kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook