Opet napadnute prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.

LSV

Predsednik OO LSV Beočin Jovan Aksentijević je upozorio da se sinoć u tim prostorijama do kasno održavao sastanak opštinskog odbora, te da samo pukim slučajemo niko nije povređen.

Liga socijaldemokrata Vojvodine od nadležnih zahteva što hitnije pronalaženje počinilaca, kao i njihovo kažnjavanje. Podsećamo da ovo nije prvi napad na prostorije LSV, da se oni prethodnih meseci dešavaju širom Vojvodine, te da je očigledno da nepronalaženje i nekažnjavanje počinilaca samo daje podstrek i drugima da se obračunajvaju sa nama fizičkom silom.

Na to ni do sada nismo, niti ćemo pristajati u buduće.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook