Opet napadnute prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.

LSV

Predsednik OO LSV Beočin Jovan Aksentijević je upozorio da se sinoć u tim prostorijama do kasno održavao sastanak opštinskog odbora, te da samo pukim slučajemo niko nije povređen.

Liga socijaldemokrata Vojvodine od nadležnih zahteva što hitnije pronalaženje počinilaca, kao i njihovo kažnjavanje. Podsećamo da ovo nije prvi napad na prostorije LSV, da se oni prethodnih meseci dešavaju širom Vojvodine, te da je očigledno da nepronalaženje i nekažnjavanje počinilaca samo daje podstrek i drugima da se obračunajvaju sa nama fizičkom silom.

Na to ni do sada nismo, niti ćemo pristajati u buduće.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook