Vršac zaslužuje bolju vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 01. 2018. | Komentara: 0

Vršac zaslužuje bolju vlast

VRŠAC - Gradska organizacija Lige socijaldemkrata Vojvodine Vršac započela je 2018. godinu u pozitivoj atmosferi, radno i sa najavama pojačane aktivnosti. Prema rečima predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Aleksandra Kanačkog, stavovi LSV su sasvim jasni i od njih nijedan ligaš neće odstupiti. 

LSV

- Gradska vlast u Vršcu je neodgovorna, nesposobna i nanosi veliku štetu gradu i građanima. Aktivnosti Gradskog odbora LSV su vezane isključivo za interes građana. Osnovi cilj je poboljšanje kvaliteta života i standarda građana Vršca. Upravo zbog toga ćemo svaku nepravilnost i štetnu odluku lokalne samouprave suočiti sa kritikom. Pozdravićemo pozitivne rezultate, ako ih bude bilo, ali sve negativne i štetne radnje učinjene našoj sredini ne možemo prećutati – ističe Kanački.

On dodaje da su ligaši otvoreni za razgovore sa građanima i očekuju njihove sugestije i predloge, jer Vršac zaslužuje bolje. 
 (BILSV, 13.01.2018)




Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Ligaši i ligašice čistili putokaze

NOVI SAD – Članice i članovi Mesnih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine „Žitni trg“ i „Rumenka“ pokrenuli su akcije čišćenja saobraćajnih znakova, da bi ukazali na problem vandalizovanja znakova.
Odbori LSV | Petak, 23. 11. 2012. | Komentara: 0

Uskoro tačni podaci o korupciji i podmićivanju

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu upozorila je novu vlast u tom gradu da nisu igračka „u rukama političkih početnika, koji će da se raspadaju pred najmanji naznak krize u svojim redovima“.
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 11. 2012. | Komentara: 0

Kasica prasica za gradonačelnika Bošnjaka

ZRENJANIN – Predstavnici Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu simbolično su uručili danas Ivanu Bošnjaku, gradonačelniku Zrenjanina, kasicu prasicu i upozorili ga na bahato trošenje novca građana i građanki.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook