Autan patrola u Kikindi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 17. 06. 2014. | Komentara: 0

Autan patrola u Kikindi

KIKINDA - Gradska organizacija Omladine LSV Kikinda je na glavnom gradskom trgu organizovala akciju pod nazivom „Autan patrola“. Cilj akcije je bio da se građanima direktno pruži zaštita od komaraca na jedno veče, kao i da se skrene pažnja na to da bi “patrole” trebale da budu u službi građana.

LSV

– Već skoro mesec dana kikindsku opštinu opseda ogroman broj komaraca. Dok bespomoćni čekamo reakciju nadležnih, počinjemo da gubimo nadu da će se preduzeti propisane mere u cilju smanjenja broja komaraca. Mi u Omladini LSV Kikinda odlučili smo da stanovnicima naše opštine pomognemo u zaštiti od ove napasti - rekao je Andrej Bačić, predsednik kikindskog podmlatka LSV. Pozvao je sve sugrađane da iskoriste usluge “ Autan patrole”, kako bi im omogućili ono što zaslužuju, a to je prijatno veče, bez ujeda komaraca “.

(BILSV, 17. 06. 2014)



Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 07. 2015. | Komentara: 0

U znak večnog sećanja i zahvalnosti Svetozaru Tozi Markoviću, narodnom heroju NOB-a

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas venac na spomenik narodnom heroju Svetozaru Tozi Markoviću povodom 13. jula, dana kada je rođen narodni heroj.
Omladina LSV | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Bez kompromisa protiv revizije i prekrajanja istorije NOB-a

Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Nenadom Vezmarom, prisutvovala je danas obeležavanju godišnjice Dana ustanka naroda Srbije 7. jula. Oni su na Fruškoj gori, kod spomenika „Sloboda" odali počast svim nastradalim i pogunulim borcima i borkinjama NOB-a u Srbiji i Vojvodini.
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook