Bojana Begović na čelu LSVO

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 

LSV

Glasanju se pristupilo nakon što je prethodno rukovodstvo predstavilo izveštaj o radu u protekloj godini, a skupština ga usvojila. Begovićeva je nakon izbora ukazala da je u narednom periodu pred Omladinom LSV veliki zadatak, s obzirom da su mladi ljudi u današnje vreme vrlo pasivni.

– Na nama je da aktiviramo pre svega naše ljude, ali zadatak nam je da se obratimo svim mladima i od njih čujemo koji su to njihovi stvarni problemi – navela je Begovićeva. Predsednica LSVO je ukazala i da se u narednom periodu neće preduzimati aktivnosti i kampanje bez da se prvo ne konsultuju mladi koji će ukazati na stvarne probleme i potrebe.

– Fokus našeg rada biće na programskim i strateškim dokumentima, ali i na zapošljavanju i samozapošljavanju mladih. Takođe, radićemo na pojačavanju autonomaške i antifašističke priče, koja je uvek bila prepoznatljiva za Omladinu Lige – istakla je Bojana Begović.

Galeriju fotografija sa Izborne skupštine pogledajte u rubrici LSV Foto.

(BILSV, 23. 05. 2015)



Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook