Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 12. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

NOVI SAD - Član Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Pančeva Dušan Jovčić pobednik je osmog takmičenja u besedništvu koje se svake godine održava u čast Zorana Đinđića.

LSV

Na temu "Srbija će biti bolja nego što jeste ako svi mi budemo bolji nego što jesmo” besedilo je sinoć osam finalista, a pobednika je odlučio žiri koga su činili: predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, upraviteljka Fondacije dr Zoran Đinđić Ružica Đinđić, počasni predsednik DS Boris Tadić, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović, glumice Dara Džokić i Hristina Popović i reditelj Dejan Mijač.

Dušanovu besedu naslovljenu “Koliko još?”, koja je pobedila na kvalifikacionom takmičenju u Rumi 1. marta, možete pročitati ovde: http://www.ds.org.rs/besednistvo/pobednicke-besede/15723-dusan-jovcic-koliko-jos
 
(BILSV, 12.03.2013)



Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 07. 2015. | Komentara: 0

U znak večnog sećanja i zahvalnosti Svetozaru Tozi Markoviću, narodnom heroju NOB-a

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas venac na spomenik narodnom heroju Svetozaru Tozi Markoviću povodom 13. jula, dana kada je rođen narodni heroj.
Omladina LSV | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Bez kompromisa protiv revizije i prekrajanja istorije NOB-a

Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Nenadom Vezmarom, prisutvovala je danas obeležavanju godišnjice Dana ustanka naroda Srbije 7. jula. Oni su na Fruškoj gori, kod spomenika „Sloboda" odali počast svim nastradalim i pogunulim borcima i borkinjama NOB-a u Srbiji i Vojvodini.
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook