Predajom stenograma Brnabić ponizila građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 07. 07. 2017. | Komentara: 0

Predajom stenograma Brnabić ponizila građane

Novi Sad, 07. jul 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje servilni i podanički gest koji je prema ruskom ambasadoru učinila premijerka Ana Brnabić predajući mu stenogram svog intervjua. Smatramo to poniženjem i vređanjem svih građanki i građana Srbije.

LSV

Njen stav da će Srbija, ako bude morala da bira, odabrati EU, potpuno je u skladu sa svim spoljnopolitičkim ciljevima, ali i sa vrednosnom orijentacijom i karakterom društva koje gradimo i potpuno je prihvatljiv Ligi socijaldemokrata Vojvodine, kao i većini kako političkih aktera, tako i građanki i građana Srbije.

Verujemo da je ovo predavanje stenograma samo danak političkom neiskustvu gospođe Brnabić učinjen u želji da pokaže da iza svojih reči stoji i da ih ne krije, a nikako korak u promeni stava prema EU.


Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Iz medija | Nedelja, 25. 05. 2014. | Komentara: 0

I EKG mora postati deo sistematskog pregleda

NOVI SAD - Pomeranje održavanja 7. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine za dve sedmice, zbog vanredne situacije u našoj zemlji izazvane katastrofalnim poplavama, neće imati uticaj na samu organizaciju SOŠOV-a, ukazuje za Dnevnik pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić. 
Odbori LSV | Subota, 24. 05. 2014. | Komentara: 0

Kravić opet na čelu GrO LSV Novi Sad

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad, Aleksandar Kravić, danas je ponovo izabran na tu funkciju, dok su na potpredsednička mesta izabraane Slobodanka Markov, Maja Sedlarević i Kristina Meneši. 
Odbori LSV | Subota, 24. 05. 2014. | Komentara: 0

I Liga protiv splavova u centru grada

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine - Zrenjanin pridružila se stanovnicima mesne zajednice Mala Amerika u protestu protiv postavljanja splavova na jezeru kod Suda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook