Karlovačka gimnazija ne može biti predmet partijskog kadrovanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 07. 03. 2015. | Komentara: 0

Karlovačka gimnazija ne može biti predmet partijskog kadrovanja

NOVI SAD, 07. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Karlovačku gimnaziju vodi osoba koja će po svojim stručnim i moralnim kvalitetima to raditi na najbolji način.

LSV
 
Najstarija gimnazija u Srbiji sa zavidnim ugledom koji je sačuvala do danas, ne može da bude  predmet partijskog kadrovanja. Nedopustiva je i pomisao da će bilo čiji partijski kadar dobiti našu podršku.
 
Partokratija, nažalost, izraženo prisutna u Srbiji, dovodi do različitih komentara i medijskih spekulacija na tu temu. Međutim, Liga socijaldemokrata Vojvodine nije i neće odstupiti od svog principa da kadruje struka a ne politika.
 
Nijedan funkcioner ili funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine nisu kandidati za direktora Karlovačke gimnazije.
 
Predsednica Stručnog saveta za prosvetu
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook