Nikada ne smemo zaboraviti strahote radikalske politike

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 04. 12. 2019. | Komentara: 0

Nikada ne smemo zaboraviti strahote radikalske politike

Novi Sad, 04. decembar 2019 - Veoma je lepo videti bivšeg funkcionera Šešeljeve Srpske radikalne stranke kako pokušava da odglumi vrednog graditelja porušenih zgrada. 

Želim samo da podsetim Igora Mirovića da su bombe na Novi Sad i celu Srbiju pale zbog sulude politike režima Slobodana Miloševića, čiji je najgori deo bila baš stranka u kojoj je on dugo godina bio. 

LSV

Bombe koje se padale na Vukovar, Osijek i Sarajevo, na kraju su pale i na naše gradove. To je  bilo tragično zatvaranje kruga mržnje i ratova.

Stranka u kojoj je bio Igor Mirović nije ostavila kamen na kamenu 2000. godine, ali jeste izgradila sebi hacijende na krvavom novcu. 

Vojvodinu su toliko obezvlastili, da su bile potrebne godine da bi smo sabrali svu štetu koju su načinili našoj Pokrajini.

Na svakom koraku su se nalazila zgarišta radikalske politike. 

Na kraju, Igor Mirović  govori o sredstvima za nabavku savremene televizijske opreme. Možda bilo dobro da odgovori na pitanje zašto tih sredstava nema u budžetu.

Tužno je da gotovo tri decenije posle jezivih ratnih strahota slušamo pridike Šešeljevog juniora Igora Mirovića.

Teško je očekivati da on prihvati bilo kakvu odgovornost za strahote u kojima je uništena Vojvodina, jer je na slobodi usled nedostatka dokaza. 

Na nama je da javnost podsetimo na minuli rad Srpske radikalne stranke. To se nikada ne sme zaboraviti! 
 
Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak
Saopštenja | Petak, 24. 01. 2020. | Komentara: 0

Da sa evroparlamentarcima pronađemo nova rešenja za decentralizaciju

U Novom Sadu je u organizaciji Lige socijaldemokrata Vojvodine sa radom započela  međunarodna konferencija "Uloga regija u evropskim integracijama" na kojoj učestvuju  predstavnici političkih partija okupljenih u Evropsku slobodnu alijansu (EFA), političku grupaciju u Evropskom parlamentu koja okuplja regionalističke partije.
Saopštenja | Četvrtak, 23. 01. 2020. | Komentara: 0

Pokrajinskoj vlasti Vojvodina utešna nagrada dok čekaju beogradske funkcije

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je da uprkos obećanjima, pokrajinski premijer nije uradio ništa. On je na tribini Vojvođanskog fronta rekao da je sadašnja pokrajinska vlast mnogo šta obećavala, a nije uradila ništa jer je njima Vojvodina utešna nagrada dok čekaju mesto u Beogradu.
Saopštenja | Sreda, 22. 01. 2020. | Komentara: 0

Preventivna zdravstvena zaštita kao luksuz

U nedelji kada se obeležava borba protiv karcinoma grlića materice, u medijima istrajava informacija da Republički fond za zdravstveno osiguranje odbija pokrivanje troškova vakcina protiv Humanog papiloma virusa (HPV). ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook