Nikada ne smemo zaboraviti strahote radikalske politike

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 04. 12. 2019. | Komentara: 0

Nikada ne smemo zaboraviti strahote radikalske politike

Novi Sad, 04. decembar 2019 - Veoma je lepo videti bivšeg funkcionera Šešeljeve Srpske radikalne stranke kako pokušava da odglumi vrednog graditelja porušenih zgrada. 

Želim samo da podsetim Igora Mirovića da su bombe na Novi Sad i celu Srbiju pale zbog sulude politike režima Slobodana Miloševića, čiji je najgori deo bila baš stranka u kojoj je on dugo godina bio. 

LSV

Bombe koje se padale na Vukovar, Osijek i Sarajevo, na kraju su pale i na naše gradove. To je  bilo tragično zatvaranje kruga mržnje i ratova.

Stranka u kojoj je bio Igor Mirović nije ostavila kamen na kamenu 2000. godine, ali jeste izgradila sebi hacijende na krvavom novcu. 

Vojvodinu su toliko obezvlastili, da su bile potrebne godine da bi smo sabrali svu štetu koju su načinili našoj Pokrajini.

Na svakom koraku su se nalazila zgarišta radikalske politike. 

Na kraju, Igor Mirović  govori o sredstvima za nabavku savremene televizijske opreme. Možda bilo dobro da odgovori na pitanje zašto tih sredstava nema u budžetu.

Tužno je da gotovo tri decenije posle jezivih ratnih strahota slušamo pridike Šešeljevog juniora Igora Mirovića.

Teško je očekivati da on prihvati bilo kakvu odgovornost za strahote u kojima je uništena Vojvodina, jer je na slobodi usled nedostatka dokaza. 

Na nama je da javnost podsetimo na minuli rad Srpske radikalne stranke. To se nikada ne sme zaboraviti! 
 
Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak
Saopštenja | Nedelja, 09. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV pita vladu šta je sa ledolomcima u Srbiji

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić dokle se stiglo sa rešavanjem problema nedostatka ledolomaca na našim rekama.
Saopštenja | Petak, 31. 07. 2020. | Komentara: 0

Pre 75 godina konstituisana Autonomna Pokrajina Vojvodina

Pre 75 godina Skupština izaslanika naroda Vojvodine konstituisala je Vojvodinu kao autonomni politički entitet. Antifašistička borba građana Vojvodine u Drugom svetskom ratu stvorila je zdrave temelje za konstituisanje ravnopravne političke autonomije u okviru Srbije i Jugoslavije. 
Saopštenja | Utorak, 28. 07. 2020. | Komentara: 0

Zašto kineske kompanije ne plaćaju struju u Srbiji?

Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da spisak od 20 najvećih dužnika po računu za struju, koji je objavila Elektroprivreda Srbije, neće ostati samo mrtvo slovo na papiru i da će dug biti plaćen.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook