Večeras 1000 vojvođanskih zastava u Subotici

Saopštenja | Petak, 15. 07. 2011. | Komentara: 0

Večeras 1000 vojvođanskih zastava u Subotici

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine obeležila je sinoć 21. rođendan širom Vojvodine. Tim povodom sjajne žurke organizovane su u Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici...

Centralna proslava rođendana na nivou cele stranke biće organizovana večeras na Paliću, a prethodiće joj šetnja 1000 ligaša sa zastavama AP Vojvodine centralnim ulicama Subotice.

(BILSV, 15. 07. 2011.)

Saopštenja | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Obesmišljen rad REM zbog emisija zabavnog karaktera

U jednoj od emisija tzv. zabavnog karaktera u toku prikazivanja izvađen je pištolj, iako u Zakonu o elektronskim medijima jasno stoji zabrana promovisanja nasilja, uz prekršajne mere. Na sve to je Regulatorno telo za monitoring elektronskih medija ostalo nemo, zbog čega je jasno koliko je produžetak licenci emiterima sa nacionalnom frekvencijom postao sporan.
Saopštenja | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Da li je statistika o stopi nezaposlenosti pravo ogledalo stanja?

Nedavno su objavljeni podaci da se stopa nezaposlenosti u Srbiji smanjuje. Upozoravamo da treba biti oprezan sa ovakvim izjavama i postavljamo pitanje koliko je ovakva statistika ogledalo stvarnog stanja stvari.
Saopštenja | Utorak, 19. 11. 2019. | Komentara: 0

Desnim ekstremistima nije mesto u javnim institucijama, nego pred javnim tužiocem i sudovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa da spreče održavanje promotivnih skupova desničarske organizacije koju predvodi Miša Vacić.