Srbijagas neopravdano troši novac na automobile dok im država prašta dugove

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Srbijagas neopravdano troši novac na automobile dok im država prašta dugove

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je potpuno neopravdano da JP „Srbijagas“ u ovom momentu potroši više od 600.000 evra za nabavku automobila, naročito ako se zna da im je država nedavno oprostila preko milijardu evra duga. 

LSV

- Bez obzira na to da li firma ima potreba za ovakvim nabavkama, racionalno i odgovorno ponašanje menadžmenta zahteva sagledavanje šire slike i interesa države. Zato osuđujemo ovakvo rasipništvo i nadamo se da će vlasnik, a to je država, adekvatno odreagovati – rekao je Kostreš za Kurir.

(SzILSV, 26.05.2020)




Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook