Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Zrenjanin, 30. maj 2024 - Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

LSV

Ta kuća je simbol uništavanja našeg grada u proteklih 12 godina. Nisu brinuli o gradu i ljudima, nego samo o sopstvenim interesima. Rezultat toga je grad bez vode, bez razvijene infrastrukture, siromašan grad, grad u kojem zatvaraju srednje škole - grad koji nestaje.  

Dok oni uništavaju, mi uređujemo.

Pokrenućemo izgradnju regionalnog vodovoda da bi Zrenjanin i 22 naseljena mesta imali zdravu pijaću vodu. Ponovo će sela imati adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Gradski javni prevoz će funkcionisati. Izgradićemo sistem u kojem mladi imaju podršku za zaposlenje i za rešavanje stambenog pitanja. Zrenjanin će ponovo biti grad u kom se građani dobro osećaju.

Poslednjeg dana kampanje, poručujemo građankama i građanima Zrenjanina da zajedno možemo da pobedimo na nedeljnim izborima i popravimo Zrenjanin! U to veruju i epidemiolog dr Zoran Radovanović, advokat Božo Prelević, dr Ljiljana Tomović, narodna poslanica iz Orlovata Ksenija Marković, poslanici Miki Aleksić, Srđan Milivojević i Radomir Lazović, i mnogi drugi koji su nam dali podršku u ovoj kampanji. Budućnost našeg grada je u našim rukama i zato izađi i glasaj za broj 5, za Koaliciju Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin!

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

Informativna služba Koalicije
Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2024. | Komentara: 0

Podrška studentima koji brane slobodu i dostojanstvo svoje kuće

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je studente koji su juče blokrali zgradu Rektorata Novosadskog univerziteta s ciljem da onemoguće održavanje, kako su naveli, protivpravno organizovanih izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta.
Saopštenja | Utorak, 11. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina nije problem. Ona je rešenje!

Pozivam sve važne činioce našeg društva da najzad prihvate potrebu decentralizacije Srbije i istinu o tome šta je to autonomija Vojvodine. Važno je i zbog neophodne modernizacije našeg državnog sistema, koji bi morao da podrazumeva decentralizaciju, ali i zbog pojma autonomije Vojvodine koji svi centralistički i nacionalistički režimi zloupotrebljavaju decenijama unazad.
Izjave | Ponedeljak, 10. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: U Vojvodini je sve počelo, u Vojvodini će se i završiti

Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su „nad našim narodom počinjeni brojni i strašni zločini, da mi nismo zapodenuli ratove u svetu i da smo za agresore bili kolateralna šteta“ nije istinita.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook