Srećan rođendan Novi Sade!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 01. 02. 2019. | Komentara: 0

Srećan rođendan Novi Sade!

Novi Sad, 01. februar 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine od srca čestita 271. rođendan našem Novom Sadu, svim njegovim građanima i građankama, ali i svima drugima koji ga vole.

LSV

Ovaj rođendan Novi Sad dočekuje lepši i uređeniji nego ikada.

Ponosni smo na to što je u 2019. godinu ušao kao Omladinska prestonica Evrope.

Još smo ponosniji što će već 2021. biti i Evropska prestonica kulture.

Njegovim ulicama se vijore zastave Vojvodine, a bogatiji je za nove saobraćajnice za desetine kilometara novoasfaltiranih ulica i rekonstruisanih saobraćajnica.

Detaljno se obnavlja podgrađe Petrovaradinske tvrđave, kao i objekti starog gradskog jezgra. Renoviraju se i osavremenjuju pijačni prostori u gradu, a intenzivno se radi i na pripremi uspostavljanja malih kvartovskih pijaca.

Počinje i izmeštanje kanalizacionih kolektora sa Keja žrtava racije pa će uskoro čitavim šetalištem, od Žeželjevog mosta do Štranda, moći da se diše.

Izgrađeno je na stotine kanalizacionih i vodovodnih priključaka, a voda u vodovodu se više ne osveštava, nego se prerađuje u nedavno otvorenom najsavremenijem pogonu.

Puno toga se još činilo i čini za to da se Novi Sad gradi, širi, uređuje i ulepšava.

Baš zato, članice i članovi Omladine Gradskog odbora LSV Novi Sad danas su na zgradu stranke okačila transparent sa rečenicom koja je građanima dobro poznata:

Novi Sad je nama glavni grad!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Izjave | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Stvara se atmosfera linča

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Bojan Kostreš izjavio je danas za Radio-televiziju Vojvodine da zabrinjava činjenica da država ne reaguje na napade, čime se stvara atmosfera linča.
Izjave | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Ne brinu me kukavice koje prete, nego država

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodni poslanik u Skupštini Srbije Bojan Kostreš istakao je danas da ga ne zabrinjavaju kukavice koje vandalizuju kancelarije Lige ili se kriju iza anonimnih pretnji, već država koja nije rešila nijedan slučaj tih napada.
Izjave | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Stefanović da o pretnjama obavesti nadležne organe

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sastaće se u toku dana sa predsednikom Skupštine Srbije Nebojšom Stefanovićem kako bi ga obavestio o pretnjama koje su upućene funkcionerima te stranke, rekao je novinarima u Skupštini Srbije potpredsednik LSV i narodni poslanik Đorđe Stojšić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook