Ne brinu me kukavice koje prete, nego država

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Ne brinu me kukavice koje prete, nego država

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodni poslanik u Skupštini Srbije Bojan Kostreš istakao je danas da ga ne zabrinjavaju kukavice koje vandalizuju kancelarije Lige ili se kriju iza anonimnih pretnji, već država koja nije rešila nijedan slučaj tih napada.

LSV

- Sigurno nije prijatno kada Vam prete i kada doživljavate višegodišnje kontinuirane napade. Ali nas ne zabrinjavaju kukavice koje pod okriljem noći vandalizuju naše kancelarije ili se kriju iza anonimnih telefonskih poziva ili pisama. Ti ljudi da imaju malo časti došli bi kod nas, pa bi rekli šta je problem. Ono što nas zabrinjava je stav države, koja posle više godina ne uspeva da reši nijedan slučaj, koja na taj način šalje poruku da je napad na sve one koji nisu politički mainstream nešto što je legitimno i time stvaraju atmosferu linča i obračuna sa svima onima koji ne misle kao vladajući režim – istakao je Kostreš.

On je podsetio da se povodom učestalih napada obraćao premijeru i ministru policije Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Vlade Srbije i ministru odbrane Aleksandru Vučiću.

- Oni nisu našli za shodno čak ni da odgovore. Pitanje je da li mi treba da počnemo sami da se organizujemo i da se branimo ili će ova država dozvoliti legitimnim političkim partijama, koje imaju svoje predstavnike na svim nivoima i u svim parlamentima da nesmetano obavljaju svoj posao i da se bave politikom na način kako to veruju i kako misle da je to najbolje – naglasio je Bojan Kostreš.

(BILSV, 04.04.2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook