U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 28. 12. 2019. | Komentara: 0

U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

KIKINDA - Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić kritikovao je odluku da voda u Kikindi poskupi za 10% u julu 2020. godine.

LSV 

Kako je navedeno u programu poslovanja JP „Kikinda“, koji je juče bio pred odbornicim kikindske skupštine, a voda bi trebalo da poskupi kako bi se ublažilo poskupljenje predviđeno u 2022. godini. Grujić je ovu odluku okarakterisao kao skandaloznu kada se uzme u obzir kvalitet vode koju Kikinđani koriste. 

- Prvo popravite kvalitet vode, isporučite građanima kvalitetnu i ispravnu vodu pa onda povisite cenu iste - istakao je Grujić za govornicom.

Iako je na prošloj sednici Skupštine grada Kikinda odbačen predlog odborničke grupe LSV da se izmeni Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, vlast je uvidela da je predlog ligaša ispravan i od koristi građanima, te je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada izmena Odluke usvojena, baš onako kako su kikindski ligaši zahtevali.

(SzILSV, 28.12.2019)Saopštenja | Subota, 12. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV čestita Nacionalni dan Katalonije

Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita Nacionalni dan građanima Katalonije, te članstvu i rukovodstvu najsnažnije partije ove regije Republikanskoj levici Katalonije (ERC).
Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook