U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 28. 12. 2019. | Komentara: 0

U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

KIKINDA - Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić kritikovao je odluku da voda u Kikindi poskupi za 10% u julu 2020. godine.

LSV 

Kako je navedeno u programu poslovanja JP „Kikinda“, koji je juče bio pred odbornicim kikindske skupštine, a voda bi trebalo da poskupi kako bi se ublažilo poskupljenje predviđeno u 2022. godini. Grujić je ovu odluku okarakterisao kao skandaloznu kada se uzme u obzir kvalitet vode koju Kikinđani koriste. 

- Prvo popravite kvalitet vode, isporučite građanima kvalitetnu i ispravnu vodu pa onda povisite cenu iste - istakao je Grujić za govornicom.

Iako je na prošloj sednici Skupštine grada Kikinda odbačen predlog odborničke grupe LSV da se izmeni Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, vlast je uvidela da je predlog ligaša ispravan i od koristi građanima, te je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada izmena Odluke usvojena, baš onako kako su kikindski ligaši zahtevali.

(SzILSV, 28.12.2019)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook