UDS: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 16. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje

Beograd, 16. maj 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije obećao je u Kikindi da će UDS menjati živote svih građana u Srbiji na bolje.

LSV
   
- Ovde u Kikindi želimo građanima da ponudimo proevropsku, demokratsku listu Ujedinjene demokratske Srbije, listu koja će menjati stvari u Srbiji, menjati stvari na bolje - rekao je Đurišić.

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije posetili su Kikindu i tom prilikom razgovarali sa građanima o njihovim problemima i načinima za nihovo rešavanje. 

- UDS će menjati i život građana Kikinde i građana Vojvodine i građana Srbije. Jer bez jake Vojvodine nema ni jake Srbije - rekao je Đurišić.

Đurišić je kazao da su u UDS fokusirani na ljude i njihove probleme i da će tokom kampanje predstavnici UDS pokušati da posete što veći broj gradova i opština u Srbiji kako bi čuli šta građane tišti i šta žele da se u ovoj zemlji promeni. Tu priliki će iskoristiti i da ljudima predstave dugoročan plan za stvaranje demokratske, proevropske, građanske i moderne države u kakvoj će svi želeti da ostanu, žive i rade.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook