Vršac zaslužuje bolju vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 01. 2018. | Komentara: 0

Vršac zaslužuje bolju vlast

VRŠAC - Gradska organizacija Lige socijaldemkrata Vojvodine Vršac započela je 2018. godinu u pozitivoj atmosferi, radno i sa najavama pojačane aktivnosti. Prema rečima predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Aleksandra Kanačkog, stavovi LSV su sasvim jasni i od njih nijedan ligaš neće odstupiti. 

LSV

- Gradska vlast u Vršcu je neodgovorna, nesposobna i nanosi veliku štetu gradu i građanima. Aktivnosti Gradskog odbora LSV su vezane isključivo za interes građana. Osnovi cilj je poboljšanje kvaliteta života i standarda građana Vršca. Upravo zbog toga ćemo svaku nepravilnost i štetnu odluku lokalne samouprave suočiti sa kritikom. Pozdravićemo pozitivne rezultate, ako ih bude bilo, ali sve negativne i štetne radnje učinjene našoj sredini ne možemo prećutati – ističe Kanački.

On dodaje da su ligaši otvoreni za razgovore sa građanima i očekuju njihove sugestije i predloge, jer Vršac zaslužuje bolje. 
 (BILSV, 13.01.2018)




Saopštenja | Petak, 14. 06. 2024. | Komentara: 0

Konkretne reakcije i kazne za nasilje nad prosvetnim radnicima odmah, jer već je kasno

Oštro osuđujemo još dva nova u nizu napada na prosvetne radnike koji su se juče desili u beogradskoj osnovnoj školi i po povratku učenika sa rekreativne nastave. Ovoga puta to nije bio napad učenika, nego napad roditelja, koji na ovaj način daju učenicima za pravo da i oni nastave svoje napade.
Iz medija | Petak, 14. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Njima je jedini zakon Aleksandar Vučić

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik, govoreći o novom šefu Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Vladimiru Orliću i bivšem šefu BIA Aleksandru Vulinu, kaže da nisu bitne personalne karakteristike, već da je bitno da oni koji su na čelu bespogovorno slušaju i prate naređenja. Njima su jedini Ustav, zakon i naredba – Aleksandar Vučić, dodaje on.
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2024. | Komentara: 0

Podrška studentima koji brane slobodu i dostojanstvo svoje kuće

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je studente koji su juče blokrali zgradu Rektorata Novosadskog univerziteta s ciljem da onemoguće održavanje, kako su naveli, protivpravno organizovanih izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook