Zrenjaninska vlast ne poznaje reč lokalpatriotizam

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 19. 11. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne poznaje reč lokalpatriotizam

Zrenjanin, 19. novembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje od čelnika gradske vlast u Zrenjaninu da, bar povremeno, pokažu makar minimalan stepen lokalpatriotizma.

Nažalost, njihovo svakodnevno delovanje ukazuje na suprotno.

LSV

Nebriga za grad i njegove građane već je postala hronična bolest u radu nesposobne i bahate vlasti Zrenjanina. 

Poslednji primer apsolutnog nedostatka lokalpatriotskih osećaja za ovu sredinu je proslava Praznika grada 17. novembra. 

Umesto da svečanu proslavu uveličaju sa nastupom nekog od uspešnih zrenjaninskih orkestara ili horova, gradska vlast se opredelila za angažovanje hora i orkestra Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Republike Srbije. 

Taj nastup sigurno je koštao poreske obveznike u našem gradu, pa ako je to već tako, zašto se ne angažuju zrenjaninski umetnici?

Zašto oni nisu prikladni? Da li je lokalnu vlast sramota Zrenjaninaca? 

Iz dana u dan bahata i nesposobna vlast dokazuje da treba da ode, jer ne vodi računa o gradu i interesima njegovih građana. 
 
Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin




Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook