Blog

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Nenad Čanak | Subota, 31. 12. 2011. | Komentara: 2

O rečima i delima

Mnogo ljudi je u godinama koje su za nama shvatilo svu pogubnost centralizma u državi. Mnogo ih je i u ovoj godini za nama shvatilo da bi, recimo, i borba protiv korupcije bila značajno lakša da se odlučivanje spusti na srednji i lokalni nivo vlasti. Jer je prosto korupcija tu onda vidljivija.


Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot pitanje:
Ponedeljak, 26. 11. 2012.
Manuela Kasa

O lažnim decentralistima URS: Mi kao da patimo od kolektivne amnezije, ili nakon 22 godine, ono zašta se LSV zalagala konačno ima smisla. Pa zar o decentralizaciji i o većim ingirencijama i nadležnostima lokalnih samouprava treba da nas uči Mladjan Dinkić, koji je u oba mandata bio ministar u vladi R.Srbije i snosi deo odgovornosti za obećano/ne ispunjeno 1000eur-a od ponižavajuće prodaje, da ne kažem predaje NIS-a, uveravajući nas da su naša preduzeća uspešna, a meni kao prosečnoj gradjanki Novog Sada (delimično),nikada nije bilo jasno zbog čega se naša ,,uspešna" preduzeća privatizuju?
O rečima i delima: Za mene su reči dela.

Puno uspeha u kampanji, meni je LSV br.1
Zato što ja ovde živim i meni je stalo!Meni je Novi Sad glavni grad.
Manuela Kasa

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?
Ponedeljak, 26. 11. 2012.
Zahvalan

Konstatacija apsolutno tacna ali ..... Pitanje, kako cemo se boriti protiv bilo kog vida korupcije u EU, ako ikad udjemo, tada ce nam mogucnost za delovanje biti mnogo dalja i komplikovanija, ako nismo sposobni da je suzbijemo sad kad nam je pod mosom, tj u Beogradu ???

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri = ?

facebook