Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 08. 2019. | Komentara: 0

Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

Zrenjanin, 29. avgust 2019 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu 29. sednice Skupštine grada Zrenjanina jer je bahata vladajuća većina ponovo sazvala 24 časa pre termina održavanja.

LSV

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, građanima i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, postalo je ustaljena praksa. Osim toga, predstavlja klasičnu demonstraciju sile karakterističnu za one koji nisu dorasli funkciji koju obavljaju. Demonstriraju silu iz nesigurnosti, jer znaju da nisu u stanju da rešavaju probleme građana niti da urade bilo šta dobro za naš grad.

Predstavnici zrenjaninske vlasti nikako da shvate da je njihov zadatak da rade u interesu građana, da unapređuju rad institucija takođe u interesu tih građana zbog kojih su tu gde jesu. Grad potresaju problemi ogromnih razmera, na prvom mestu pitanje obezbeđivanja zdrave pijaće vode. Liga socijaldemokrata Vojvodine već mesecima traži zakazivanje sednice o problemu vodosnabdevanja, a predstavnici vlasti ćute. Sada se, krajnje licemerno, pozivaju na hitnost.

Liga socijaldemokrata Vojvodine sa žaljenjem konstatuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti, osim što su nesposobni da vode grad, i ovog puta pokazali da su i bahati i bezobzirni u svojoj samovoljnoj vladavini.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina




Izjave | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Ne mogu biti zadovoljna položajem AP Vojvodine

NOVI SAD - Kao Vojvođanka i kao aktivistkinja za najširu autonomiju AP Vojvodine ne mogu ni u kom slučaju biti zadovoljna sadašnjim položajem APV. U ovom momentu imamo Ustav koji iz puno razloga nije dobar, a po pitanju Vojvodine mislim da su napravljene najveće greške " izjavila je u intervjuu za Hrvatsku riječ potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.
Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.
Iz medija | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini vratiti svu otetu imovinu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dogovorio je sa premijerom Mirkom Cvetkovićem da se formira stručni tim, čiji će zadatak biti da izradi set zakona koji se odnosi na imovinu Vojvodine i lokalnih samouprava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook