Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

NOVI SAD – Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.

LSV

- Logično je da su agresivni i nervozni zbog te činjenice.Tako da mislim da je ovo samo prvi korak u pokušaju da se diskredituje opozicija, odnosno da se onemogući da se dogodi ono što svi očekujemo a to je da se smeni vlast u Beogradu. Pored Beograda, a da bi došlo do suštinskih promena u Srbiji, mora da se promeni i vlast u Vojvodini. Zbog toga je nama jako važno da se LSV-Vojvođani izbore za interese Vojvodine i Vojvođana, jer jedino Beograd i Vojvodina mogu da naprave zajedno promenu u Srbiji – kazao je Kostreš za list „Danas“.

(SzILSV-Vojvođani, 7.11.2023)




Izjave | Četvrtak, 17. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Liga zadvoljna radom svojih kadrova u Vladi Vojvodine

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržaće rekonstrukciju Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine mada smatra da to nije ključni interes građana u ovom trenutku, izjavila je danas poslanica LSV Aleksandra Jerkov. Ona je novinarima u Skupštini Republike Srbije kazala da LSV ne vidi potrebu da se sada pokrajniska vlada rekonstruiše samo zato što se rekonstruisala republička vlada.
Saopštenja | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Obustaviti obavezu redovne godišnje registracije za poljoprivredna vozila

Novi Sad, 16. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije da u sklopu mera pomoći građanima u vreme krize hitno obustavi obavezu redovne godišnje registracije traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprovrednih mašina, uvedenu novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Izjave | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ova vlada nema alternativu

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će LSV podržati rekonstrukciju vlade jer ona u Srbiji "nema alternativu". - Nije Bog zna šta, ali je najbolja koju možemo da imamo u ovom trenutku - kazao je Čanak. On je naveo da bi svaki drugi put "mogao da se poredi sa penjanjem uz pokretne stepenice u pogrešnom smeru".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook