Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

NOVI SAD – Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.

LSV

- Logično je da su agresivni i nervozni zbog te činjenice.Tako da mislim da je ovo samo prvi korak u pokušaju da se diskredituje opozicija, odnosno da se onemogući da se dogodi ono što svi očekujemo a to je da se smeni vlast u Beogradu. Pored Beograda, a da bi došlo do suštinskih promena u Srbiji, mora da se promeni i vlast u Vojvodini. Zbog toga je nama jako važno da se LSV-Vojvođani izbore za interese Vojvodine i Vojvođana, jer jedino Beograd i Vojvodina mogu da naprave zajedno promenu u Srbiji – kazao je Kostreš za list „Danas“.

(SzILSV-Vojvođani, 7.11.2023)




Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Iz medija | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Rekonstrukcija vlade, pa razgovor o Vojvodini

NOVI SAD /BEOGRAD - Ne odustajemo od obeštećenja Vojvodini zbog prodaje NIS (Naftagasa) po nerealno niskoj ceni. Takođe, insistiramo da se Pokrajini vrati sva imovina koja joj je oduzeta posle Miloševićevog puča 1988. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook